Perbedaan Mencolok Sabung Ayam Bangkok dengan Sabung Ayam Kampung

Beberapa sabung ayam mungkin salah satu anda peminat paip atau memahami jenis Chicken Online Bangkok. Ayam Modal Thailand Negara, ayam jantan sudah di dunia secara meluas diketahui. Seperti di Bangkok ayam, kerana ia ternyata menjadi prima donna di kalangan ayam aduan lain. Untuk kekuatan mental dan hebat YG mempunyai beberapa pilihan pemain dalam talian sabung ayam menjadi perjudian. Mungkin itu lebih menyerupai mata ayam Bangkok dibesarkan dengan ayam. Untuk postur dan menyerupai ayam di Thailand. Di sini kita mempunyai begitu Agen Judi Online sabung ayam. Beberapa kehendak berkongsi berita tentang ketidaksamaan dalam ayam Bangkok dan ayam. Mungkin ramai yang keliru yang anda cuba untuk memikirkan di kalangan ayam Thai dan ayam. Bagi anda untuk memahami perbezaan antara kedua-dua ayam. Jadikan acara pasti anda boleh ayam mudah asli di Bangkok sabung ayam.

  1. Telinga

Apabila ayam biasanya -Pada Bangkok Apa telinga agak kecil dalam kebanyakan kes rayuan ayam jantan yang berbeza. Ayam dan Bangkok juga tidak mempunyai wattle asal. Jika anda mendapati bahawa bersama-sama Bangkok ayam dan wattle telinga yang agak besar. mungkin perlu dipertimbangkan semula.

  1. Bahasa Devour

– Sun Bangkok ayam jantan berkokok menyuarakan ciri-ciri sendiri, sering piawaian gagak bunyi dalam memerangi ayam berkokok yang berbeza untuk membuat ia dari hasil yang lebih berbeza merentasi keturunan ke bawah dengan ayam.

– Melahap yang tidak ayam Bangkok sedikit berkokok, irama melodi, telah serak mereka suara dan bisu, dan suara berkokok panjang.

  1. Fizikal

-Postur pada fizikal Ayam Bangkok dengan ayam biasa dan sudah tentu hampir sama sama. Tetapi jika kita mencari jeli, kedua-duanya mempunyai postur yang berbeza. Dalam biasa Alor ayam badan mempunyai badan, hampir seperti ayam tetapi perbezaan adalah dalam penubuhan Bangkok. Ayam cenderung si bungkuk atau ke bawah. Tidak seperti ayam Bangkok, yang cenderung untuk maskulin rupa dan sporty. dan hiasan juga lebih teguh.

  1. Fight Mental

-Jika dilihat dengan berhati-hati, ayam dan ayam Mental Bangkok sudah pasti berbeza. jika ia berada dalam arena, mereka boleh memberi jaminan pandangan mental. Kerana ayam bangkok agresif dan lebih kon jika yang sudah di arena sentiasa, sentiasa menyerang.

dan yang paling penting adalah bahawa dalam kes sabung ayam. Ayam Bangkok pasti mempunyai ciri-ciri yang sentiasa tendangan dan pertempuran mengepakan sayap berterusan. Keadaan ayam mental bertukar musuh pada musim gugur dan tidak boleh menumpukan perhatian kepada serangan.

  1. Warna Rambut

Kebanyakan berakhir perbezaan adalah pada mantel. Jika kita tahu jelly mempunyai bulu ayam kampung asli di sayapnyap, bulu sayap hitam, mendapati bahawa ramai tompok coklat. Di atas sedikit bukti tentang perbezaan antara ayam dan ayam Kampung Bangkok. Nah itulah perbedaan mencolok sabung ayam Bangkok dengan sabung ayam kampong.